angelicaeriksson

Att visa uppskattning

Att skämma bort nära och kära är något jag skulle göra konstant bara pengarna räckte till. Jag älskar att se minen och reaktionen på den som ska öppna något när den inte har någon aning om vad den kommer att finna. Även om det inte är något speciellt i paketet så tycker jag det är så fint, oavsett vad som finns där i så visar man uppskattning. Man har liksom ansträngt sig för att föröska göra något fint för någon.

Givetvis behöver man inte spendera alla sina pengar för att visa någon uppskattning, det finns mycket fint och kreativt man kan göra för varandra som är gratis, men det är kul att köpa något ibland, att göra det där "lilla extra" för någon trots att det kanske inte är någon speciell dag. Att det finns en tanke bakom det man tänkt överraska med är kanske det finaste.

Därför fixade jag en liten överraskning åt min pojkvän idag när jag ändå var ute på några ärenden. Inget stort, men något litet för att göra något tillbaka för honom, när han alltid är så himla go mot mig. Kunde jag skulle jag köpa hela världen åt honom, men tyvärr finns det ju begränsningar, och dessa gränser måste man oftast hålla sig inom när man inte heter Bill Gates och är en av världens rikaste människor..

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas